SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

VB97 - Svedala 5-4 (1-1, 3-1, 1-2)
2019-03-24 23:08

Det var en liten final idag. Visserligen var det en final där det handlade om att sluta sexa i serien. Kan ju tyckas bara ha en teoretisk betydelse, vem bryr sig om ett sjätteplacerat lag? Ja, jag bryr mig i högsta grad. Idag handlade det om revansch på Svedala, revansch från senaste matchen och en summering på serien. Klart matchen hade betydelse! När jag sammanfattar säsongen om någon vecka kommer jag tycka att det är rätt bra med en sjätteplats med tanke på allt vi har fått uppleva denna säsongen. Det viktigaste med dagens match var ändå att vi visade oss själva att ”vi kan” på många olika sätt. Totalt sett så gör vi vår spelmässigt bästa match för säsongen idag tycker jag. Vi håller i bollen bra och spelar oss till möjligheter matchen igenom. Vi får utdelning på både bra och mindre bra avslut och krigar in bollen någon gång. Sen får vi lite psykologiska mål också som sänker våra motståndare. Vi går upp till en 5-2 ledning i tredje och trots att Svedala kryper närmare och närmare i slutet på matchen så står vi stadigt och reder ut stormen tillslut. Och det tror jag också var viktigt att visa att VI KAN också stå emot när det är lite tufft på plan och vinna matcher! Extra kul att ha Axel med i laget igen efter ett halvårs (känns så i alla fall) frånvaro. Syntes dock inte att han har varit skadad, och comebacken får betyg A, eller vad det är för betygsystem nuförtiden, en insats som lovar mer. 


Alla genomför matchen på ett fint sätt idag. Ni uppträder mer och mer moget i ert spel på banan. Ni är proffsigare i er attityd idag. Ni har alla säkert era egna murar/hinder ni måste ta er igenom på ett personligt plan beroende på situationer som uppstår, men tillsammans så river ni många av dem och ni gör varandra bättre helt enkelt. Ibland missar man en passning, markering eller ett avslut. Det viktiga är att man släpper det. Tror det var David som sa till Kasper vid ett tillfälle på bänken efter en missad passning, ”det hände ju ingenting”. Det är precis sånt man vill höra. Uppmuntrande och avdramatiserande. Det ska bara ut ur skallen direkt. Nu är jag tämligen säker på att Kasper kan hantera tankegångarna efter en missad passning, min poäng är att själva snacket är positivt och rätt. 


Vissa spelare har lättare för att dra loket än andra och jag vill framhålla vår lagkapten David som en sån. Han är en fröjd att titta på när han har energin och är en grymt lurig spelare och ligger ofta steget före sin motståndare i tanken. Men som jag har skrivit tidigare, ni ALLA har en viktig funktion. Även William som inte får en minuts speltid idag. Bara att han finns på bänken ger trygghet att vi har en spelare till som kan hoppa in om det behövs! Idag gjorde ni alla tillsammans laget väldigt bra vilket gör det så jäkla roligt och lätt att vara er tränare, tror jag pratar för Jonas också när jag säger så. 


Måns: stabil och fin insats idag igen! Får dessutom en assist!

Isak: var het på uppvärmningen vilket bäddade för inhopp i tredje. Står för ett antal fina räddningar i avgörande lägen. 

Kasper: tar för sig mer och mer i varje match vilket är kul och se! Assist idag!

Anton: första kassen i VB 97! Grattis till dig, välförtjänt! En klippa i laget som är så skön och ha i avgörande lägen! Belönas med guldhjälm idag som matchens lirare!

Andre: gör ett viktigt 1-1 mål idag! Jag tror väldigt mycket på Andre som forward och det ser bättre och bättre ut i matcherna!

David: som jag skrev ovan, bra arbetsinsats idag och behåller alltid lugnet på banan och på bänken. 

Hampus: vår tappra kämpe! Lägger ner ett jättejobb där ute och har hittat en stabil nivå i sitt spel nu. Snart dags för nästa utvecklingskliv! 

Liam: kul och se dig på plan idag. Du hade nog bestämt dig för att göra en bra match. Alltid lugn med boll och i trängda situationer reder du oftast ut det. 

Linus: bra insats återigen. Gillar när du tar ett frislag och bara går där ifrån och accepterar det och har fullt fokus på bollen och motståndarna och ger accept till domaren när han påpekar saker. Precis sånt vill jag se! Det är proffsighet! 

Leo: måste gilla att möta Svedala. 6 mål på två matcher mot dem! Dina mål har varit starkt bidragande till lagets framgångar och vi är väldigt glada för detta! Game winning goal idag. Bra insats matchen igenom. 

Simon: ass idag! Som vanligt hårt arbetande. Känns som att han fick lite avlastning med Axel som kedjekompis då vi får två hårt arbetande spelare. Börjar se riktigt bra ut med tanke på justeringarna vi gjorde för en tid sen i rörelsemönstret defensivt. 

Axel: riktigt bra comeback! Vi är väldigt glada att ha dig tillbaka då konkurrensen spetsas till! Nära mål idag. Hårt arbete kommer löna sig! Fällde bästa kommentaren idag efter ett av Leos mål : ”jäkla tur för dig att du gjorde mål för jag var helt ren”. :)

William: som jag skrev ovan, du skänker trygghet till oss med din närvaro. Du har framtiden för dig och du kommer få speltid framöver. Håll ut! 


Vi har två planerade saker kvar på schemat. Sen får vi se vad vi ska hitta på. Tack för detta serieavslut och tack föräldrar för stöttningen! 


VB 97 - Svedala 5-4 (1-1, 3-1, 1-2)


Mål: Leo 3, Andre, Anton

Ass: Kasper, David, Simon, Måns

VB97 - Palmstaden P03 2-2 (2-1, 0-0, 0-1)
2019-03-10 18:05

Dagens match är historisk. Ja det är den faktiskt. Trots tidigare stora förluster så är det första gången jag går ifrån matchen med en besviken känsla. Jag hade stora förhoppningar om tre poäng idag och trots lite annan uppladdning så gick det inte. 


Idag fick vi också smaka lite på vår egen medicin rent taktiskt. Palmstaden backade hem och stod och väntade på oss och det hade vi pratat lite om innan matchen. Dock trodde vi att de skulle attackera mer än de gjorde. Vi mötte hela tiden en lågt stående femma vilket gjorde att vi hade stora problem, egentligen i hela matchen, att skapa riktigt heta lägen. Vi hade dock bud på ett par bollar till men vi var helt enkelt inte tillräckligt heta idag över hela banan för att ta tre poäng. Den så viktiga inställningen kände vi tidigt att den fanns där inte riktigt heller. Lägg därtill att Palmstaden försvarade sig väldigt bra och är farliga när de sticker upp i sina ströanfall, och med lite otur kunde det blivit noll poäng idag då de hade några fina chanser på slutet. 


Vi får ha mycket boll idag vilket var kul i sig. Vi är inte vana vid att vara det spelförande laget och det är så tydligt. Emellanåt blir det för låg rörelse och lågt tempo och spelet för lättläst för ett lag som står rätt. Visst är vi snubblande nära att stöta in bollen vid tilltrasslade situationer framför kassen någon gång men det kändes tydligt idag att vi saknade det där lilla extra. 


Det var stundtals sömnigt. Det var energilöst på många håll. Ett tag var det så tyst i hallen att man knappt trodde det var match. (Liten uppmaning till publiken att kom gärna med nått hejarop ibland). Många besvikna idag misstänker jag och med all rätt. Vi kan mycket bättre än såhär och nu har vi en match kvar att bevisa det på. Det är ju ändå någonstans POSITIVT att vi går ifrån en oavgjord match där vi kanske känner oss lite som förlorare!  Kom igen pågar! 5:e platsen ska vi ha!  Svedala får lida för att vi inte tog tre pinnar idag!


Måns: genomgående bra insats idag. 

Isak: ingen speltid idag. Vi pratar om det på tisdag. 

Kasper: blandade och gav lite, men blev bättre ju längre matchen gick. 

Anton: en av våra bättre idag, gick på en del avslut och var väldigt delaktig i det mesta. Grattis till första poängen i VB 97!

Andre: en av få som hade ett bra driv i steget idag. Var sist på bollen vid vårt första mål. 

David: äntligen målskytt igen! En spelare som kan göra det där lilla extra. 

Hampus: får guldhjälmen idag! Ja det var lite dividerande vem som skulle få det men man kan inte annat än imponeras över Hampus slit och oräddhet längs sargerna. Alltid med i både försvar och anfall. 

Liam: lite snurrigare än vanligt om man får uttrycka sig så. Men det pratar vi mer om på tisdag. Är dock alltid bra på att göra avvägningar om vi ska lugna ner spelet eller trycka framåt. 

Linus: får väl säga ungefär som med Liam. I positionsspelet ska vi rätta till lite. I övrigt inget konstigt med dagens match. 

Leo: grymt bra boxplay där han dödar många sekunder eftersom han är så skicklig på att hålla i bollen. Däremot så idag gick många skott inte fram samt att det var några sekvenser då han höll i bollen något länge. Men, assist ändå till Davids mål. 

Simon: mycket spring i benen, en av våra formstarkaste spelare just nu. Tyvärr utökades inte poängskörden idag. 

Victor: kämpar på och kommer in bra på mål alltsomoftast. Kändes inte lika alert som tidigare idag. 


VB97 - Palmstaden P03 2-2 (2-1, 0-0, 0-1)


Mål: Andre, David

Ass: Anton, Leo

Malmhaug - VB 97 3-1 (1-0, 0-1, 2-0)
2019-03-03 17:03

Vi kan ju säga att vår nivå på spelet har höjts betydligt numera. Vi är inte ett lag man bara kammar hem tre poäng mot. När vi kämpar och sliter som de senaste två matcherna, ja då är vi svåra att göra mål på. Trots ett avbräck när Liam inte kunde ställa upp pga sjukdom så håller vi stången uppe väldigt bra idag mot ett av seriens bästa lag. Så återigen en fin laginsats som nästan ger en poäng med oss hem. 


Första perioden slutar 1-0 till hemmalaget, där kan vi inte säga att det är orättvist men vi har bud på mål mer än en gång själva. Matchen börjar i ett furiöst tempo där vi blir lite sönderstressade emellanåt men ju längre perioden går ju mer rätt kommer vi. 


Andra perioden är betydligt stabilare och bättre positionsspel från vår sida. Vi får också utdelning på en av våra kontringar och för andra matchen irad så nätar Simon! 


I tredje så är det samma ställningskrig där vi låter Malmhaug ha bollen mer och riktar in oss på kontring. Vi drabbas av två utvisningar där vi t o m får spela tre mot fem i ca en halv minut. Vi lyckas döda deras pp och tar därefter time out för att andas lite och komma rätt i femmorna. Snöpligt trillar 2-1 in med några minuter kvar på matchen och strax efter gör de även 3-1. Vi toppar femman sista minuterna men de spelar taktiskt av tiden och vinner.


Måns får guldhjälmen idag. Han står för många fina räddningar och är en vägg och målen kan han inte lastas för alls. Isak fick ingen speltid idag eftersom han ska hjälpa 05/06 som spelar ikväll. 


Vi är nöjda med insatsen då vi står upp väldigt bra mot ett bra lag. Sättet vi förlorar på är snöpligt vilket gör att man är lite bitter ändå. Men återigen, det positiva är att vi kämpar ända till slutet och alla är med och bidrar! Match om en vecka igen! 


Måns: har redan skrivit. Mycket bra insats. 

Isak: glad och positiv på bänken. :)

Anton: grymt viktig och en pålitlig spelare. Fick med sig bollen ett flertal gånger och testade målvaken. Närmar sig mål!

Kasper: mycket speltid och spelar fortsatt klokt. Få misstag och står rätt. 

Linus: vår mest fysiska spelare och han tar de tuffa smällarna på rätt sätt. Stabilt som vanligt. 

Andre: kämpar och sliter. Svår match då vi försvarar mest. 

David: krigar på i alla lägen. Smart spelare som dribblar förbi sin gubbe ett flertal gånger. Alltid ett hot för motståndarna. 

Hampus: ger aldrig upp och krigar på trots att han fysiskt många gånger är mer än huvudet kortare. 

Leo: snygg assist till Simon igen. Har svårt att komma till skottlägen idag vilket han kom ihåg från förra matchen med mot dem. 

Simon: var en av våra mest framträdande idag. Nära att näta på ett friläge men försvarare slog bort bollen i sista stund. Fick sin revansch lite senare i matchen. 

Victor: jobbar till sig många målchanser. Idag var han återigen nära att näta. I övrigt en bra insats. 


Malmhaug - VB 97 3-1 (1-0, 0-1, 2-0)


Mål: Simon

Ass: Leo

VB97 - IBK Lund P03 3-2 (0-0, 3-2, 0-0)
2019-02-26 23:21

Ja alltså jag har så mycket jag vill skriva så jag vet inte var jag ska börja! Ibland måste man få vara extra nöjd med sin egen insats även som ledare. Och det är väldigt lätt ibland att vara en bra ledare när matchen är som väloljade kugghjul som tajmar varandra perfekt hela tiden. Idag kände jag mig inte obekväm under matchens 45 minuter någonstans. Alla situationer föll oss i händerna på ett fint sätt kändes det som. Bra täthet på bytena, pp när vi kunde vara taktiska i rätt läge på matchen, time outen kunde vi ta i rätt läge osv osv. Besluten under matchens gång blir så mycket enklare och mindre stressade när kugghjulen tajmar. Idag var en sån match då alla bitar la sig lugnt och fint på plats. Det är min upplevelse i alla fall. Jag var lugn hela matchen igenom och tyckte bara det skulle bli jävligt roligt med match idag. Måste berömma Jonas med, varje match kommer många väl valda ord från honom och idag är inget undantag, vilket gör att jag utnämner dagens match till den bäst genomförda coachmatchen hittills denna säsongen. 


”Vi kan inte slå dem taktiskt och tekniskt, men vi kan slå dem med vår inställning!”. Det var det jag tryckte mest på innan matchen idag. Och jag tycker faktiskt att det var precis det som gör att vi vinner. Man hade ju på näthinnan matchen i S Sandby, där visade vi prov på en jäkla laganda och kämpade för varandra hela matchen. Jag ville få fram exakt samma insats idag i killarna. Och det lyckades. Jag tycker dessutom att vi gör en bättre match mot dem idag än senast. Hade dagens insats och inställning funnits mot Stanstad med, så är jag 100% säker på att vi hade vunnit den med. Så det blir dagens ”ta med från matchen grej”, det går inte att komma till en match utan att ha rätt inställning och dagens match är ett kvitto på att idag har vi rätt inställning och är beredda på fighten på plan. Idag kämpar och sliter verkligen ALLA och resultatet får vi i mitt tycke rättvist med oss. Sen måste jag framhålla våra målvakter ännu en gång. Ni gör det inte lätt att ta ut vem som ska stå när ni båda gör jättefina insatser hela tiden! Dagens guldhjälm får Simon, men det går egentligen inte att utse en idag då alla är väl värda den!


Kort om matchen: första perioden helt jämn. Väldigt nöjd med hur vi inleder matchen samt genomför första perioden. Väldigt få misstag som bäddar för en bra fortsättning på matchen. 


I andra åker vi på ett baklängesmål direkt där vi blir lite passiva, men sen är det ett fint tekniskt nummer där han vänder på liten yta och får på ett fint skott. Vi kvitterar på två snabba omställningar två gånger och gör två fina mål. Och med 16 sekunder kvar av perioden gör Leo sen det matchavgörande målet. 


I sista perioden händer det lite mer saker. Vi väntade oss en hög press vilket grabbarna var beredda på. De tar time out efter drygt sex minuter. Men jag vill påstå att vi hanterar pressen bra, vi börjar bli bra på det. Vi får pp där vi får till något hyfsat avslut samt en straff som Anton gör väldigt bra, dock gör deras målvakt en sinnessjuk räddning och håller dem kvar i matchen. Vi avslutar matchen i spel fyra mot sex men har rätt gubbar på plan som kan fördriva sekunderna och bärga tre härliga poäng! 


Idag tänker jag inte skriva en kommentar om varje spelare för att det är snudd på meningslöst. Vi möter ett lag som rent krasst har uppskattningsvis mellan 40-60 spelare som de kan spela i dagens match och de toppar t o m till laget idag. De ville verkligen vinna dagens match. Vi har 12 av 14 tillgängliga spelare samt William som vi lånar in från 05/06 laget. Lite David mot Goliat. Och David lyckas med ett större hjärta och vilja välta Goliat idag. Dvs varenda VB spelare på plan, från våra utmärkta målvakter till snipern Leo längst fram, varje spelare lägger ner ett stort arbete, vilja och hela sin själ i sin prestation idag. Vi sätter laget i fokus och jobbar för varandra. Positiva tongångar över hela linjen även vid baklängesmål. Idag är det bara att bocka och buga för insatsen killar. Ni gjorde bra reklam för hur en match i en lagidrott ska genomföras, och fin reklam för innebandyn. Mitt mål med dagens match var att ha skoj, och idag var det riktigt skoj och det tror jag alla med röd/svarta sympatier hade!


Tack för idag allihop!


OBS! VB97 - IBK Lund 4-0 i matcher i serien P03 Lätt Södra. 


VB97 - IBK Lund P03 3-2 (0-0, 3-2, 0-0)


Mål: Leo 2, Simon

Ass: David, Leo

VB97 - IK Stanstad 3-4 (1-2, 0-1, 2-1)
2019-02-12 23:13

Ett tappert kämpande VB lag lyckades inte nå ända fram till poäng idag. Men en eloge till grabbarna som aldrig gav upp och att vi med 18 sekunder kvar trots allt hade chans på poäng. 


Man blir lite frustrerad på hur baklängesmålen kommer till. På ett av Stanstads mål blir vi lite passiva och låter deras spelare skjuta fritt. Två av målen de gör är såna där ”marginalerna-med-sig-mål” där de skjuter på chans och nog fasen ska bollen leta sig i mål trots att där är massor av spelare mellan boll och mål när skottet avlossas. Det sista målet de gör, det matchavgörande, säger jag inget om. Det är en kontring när vi går offensivt. 


Det är rena bjällerklang när vi spelar nuförtiden. Tre-fyra ramträffar har vi idag igen. Får nog snart ha en mikrofon vid målen som spelar in allt klingande så kan vi lägga på lite trummor och lite bas så har vi nästa julhit. 


Ingen faller ur ramen idag och vi gör så gott vi kan. Idag är vi inte där bara som gör att vi inte har de där berömda marginalerna med oss. 


Måns: stabil insats som vanligt. Lite passivt försvarsspel gör att man inte kan lasta honom för målen direkt. 

Isak: grym sistaperiod med många fina räddningar och en assist på Leos mål! 

Liam: guldhjälm idag! Tror knappt han gör ett misstag på hela matchen. Utan tvekan en av hans absolut främsta insatser hittills denna säsong. 

Linus: lite mer offensiv idag. Det är något vi ska jobba vidare med. Lugn och sansad i de heta situationerna idag!

Victor: så när målskytt idag igen! Bra offensivt men måste jobba hem lite hårdare. 

Simon: belönas med två ass idag och väldigt nära att bli målskytt men stolpen var ivägen. Bättre positionsspel defensivt och offensivt lika bra som vanligt. 

Leo: två mål och då kanske han gick på 85% idag. Starkt! Håll förkylningen borta nu!

Kasper: den lille klippan längst bak fortsätter att våga mer framåt! Inofficiell assisterande spelande coach. :) 

William: gör mer än man kan förvänta sig. Behöver utveckla positionsspel samt klubbteknik först och främst. Men han har spelat innebandy tre år mindre än många på plan idag! Mycket bra insats! 

Andre: målskytt igen. Jag önskar mig att vi har kompletta femmor på träningarna framöver så vi kan jobba vidare på din styrning! Det blev en perfekt styrning idag, och här har vi mycket roligt att se fram emot!

David: tung dag idag. Tar dock ansvaret och byter ut sig själv när han känner det. Men även en tung David gör laget bättre och det är tillåtet att ha sådana här dagar. 

Hampus: bytte femma idag och jag tycker det funkade bra även här. Hampus är definitivt en av de spelarna som jobbar hårdast av alla i varje match! Hårt slit lönar oftast sig!


VB97 - IK Stanstad 3-4 (1-2, 0-1, 2-1)


Mål: Leo 2, Andre

Ass: Simon 2, Isak

IBK Lund F03 - VB97 2-7 (1-2, 1-3, 0-2)
2019-02-03 15:59

Det är mycket som är bra idag. Och framförallt så Imponerar killarna oerhört på oss ledare med dagens insats genom stt tända till och hitta lite spelglädje. Jag tog EN anteckning på hela matchen, det behövdes inte mer. En i det närmaste prickfri insats. Ska man hitta något att anmärka på får man gå till tredje perioden och det är när vi har dödat matchen, att vi dels inte är lika på tårna samt att vi tar lite dummare avslut istället för att tänka laget före jaget. Men det är kanske det svåraste att få spelare oavsett ålder att genomföra/förstå. 


Det är viktigt att vinna då och då. Framförallt i den tuffa sitsen vi är i med tre skador samt att vi har åkt på däng nu i ett par matcher mot seriens bättre lag. Även om det är ungdomsidrott vi pratar om så måste man få känna sig som en vinnare ibland och ju äldre ungdomarna blir ju mer resultatinriktat blir det. Det är en skön känsla i kroppen nu efter matchen och jag tror att våra grabbar delar den känslan. 


Matchen börjar väldigt bra. Vi hade det uppe på mötet i tisdags att de senaste matcherna har vi gått ifrån första perioden med 0-3 i baken och att vi måste vara mer med från start i matcherna. Idag går båda linorna in och gör bra första byten tillsammans med backarna. Vi tillåts ha boll och vi spelar oss fint igenom och uppåt vilket ger oss det där lilla självförtroendet som vi saknat tidigare. Det är extra roligt att se att vi tar för oss när tillfälle ges och att spelarna genomför det vi pratat om och under matchen nästintill prickfritt.  Ledning 2-1 i paus och bra stämning trots ett snöpligt insläppt mål där vi är passiva, förövrigt enda anteckningen på hela matchen, att vi måste vara mer aggressiva när de går in i vår zon. 


Andra perioden jobbar vi bara vidare från första och det är inga större skillnader i spelet och efter drygt fyra minuter har vi gått ifrån till en 5-1 ledning så vi fick de där ”enkla målen” som ger arbetsro och lugn. Tyvärr lyckas vi inte få bort bollen i slutet så Lund får sista ordet med fem sekunder kvar och har då viss vittring på oss igen. 


Målet påverkade oss dock inte. Vi betonade vikten av att jobba hårt och aldrig sluta springa. 1.20 in i sista akten så vill jag påstå att vi stänger matchen med 6-2 och det var det psykologiska målet jag ville ha för att känna att det här tar vi. Slutresultatet 7-2 kommer i tom kasse efter att Lund försökt få till en slutforcering. 


Jag hade förväntat mig ett tuffare Lund idag. Vet ej om de hade en match i benen eller så, men när vi mötte dem förra gången så var de mycket tyngre och tuffare. Jag har full respekt för dem och de ska ha en stor eloge till hur det får oss andra lag att slita, det är inte bara att hämta hem poängen mot dem, det visade de senast mot Svedala. Jag gillar också deras coachande i slutet där de tar tillfället i akt att träna spela sex mot fem. Jag ska villigt erkänna att matcherna mot F03 har för mig betytt en hel del. Idag vaknade jag två timmar innan jag ställt klockan och den här matchen har snurrat i huvudet hela förmiddagen. Det blir viss anspänning där man förbereder olika scenarion i huvudet samt att man är extra noggrann i vad man vill förmedla innan match. Det är väldigt intressant och se vad som händer med en när man står inför olika situationer och vilka förutsättningar man har. 


Dagens match tycker jag vi tillägnar våra tre tappra krigare som tyvärr inte kan vara med och kriga på plan för närvarande; Axel, Anton samt Elias. Vi hoppas att ni snart är tillbaka och delar segerglädjen med oss! Vi saknar er! 


Dagens guldhjälm går till Simon efter att som vanligt gjort ett stort jobb för laget. 


Måns: stod för många fina räddning när Lund testade honom ett antal gånger med bra skott. Målen kan jag inte lasta honom allt för mycket för då det är lite passivt av utespelarna. 

Isak: fick en match på bänken men han stöttade 05/06 igår och verkade hur nöjd med livet som helst. Stark insats ändå vill jag säga då han snackade med allt och alla. 

Liam: prickfri idag. Lugnar ner spelet och slår sällan bort en passning. Enda är att han ska träna på att sätta bollen i spel snabbare. 

Linus: är det en formtoppad Linus vi har eller han har bara tagit nya steg i sin innebandyutveckling? En klippa i försvaret och orubblig längs sargerna. En ass idag! Grymt viktig för laget! 

Kasper: 3 assist idag säger väl egentligen allt. Mycket mer delaktig i spelet de senaste tre matcherna! 

Leo: snipern hittade äntligen målet igen och då kom det ett hattrick! Men matchens mål är när han ger Hanpus öppet mål med en läcker passning! 

Simon: att han lämnar planen poänglös är för mig en gåta. Har fått lite mer att tänka på defensivt då vi ska träna in lite nytt. Men offensivt var det lekstuga idag. Viktigt att du fortsätter ta skotten, tillslut kommer målet! 

Hampus: man vet att man alltid får en väldigt bra arbetsinsats av Hampus. Har utvecklat ett sargspel där han oftast kommer vinnande ur kampen, grymt imponerande och idag fick du ett mål för allt slit! 

Andre: tar egna initiativ på plan som ger mig ytterligare ett verktyg i lådan. Han styr deras uppspel mot kant vilket är helt fantastiskt och se och detta har vi inte ens pratat om. Nytt mål på kontot idag! 

David: lite som Hampus, man vet att David kommer göra en bra match redan innan. Jobbar hårt. Klok spelare och kall i många situationer. 2+1 säger att han gör en fin match idag. 

Victor: har säkert skrivit det förr. Idag var han värd minst ett mål. Kommer i princip alltid in fint på kassen och där var ett antal situationer idag där det sånär resulterade i mål! Kämpa på Victor!IBK Lund F03 - VB97 2-7 (1-2, 1-3, 0-2)


Mål: Leo 3, David 2, Andre, Hampus

Ass: Kasper 3, Leo, David

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
IBF Veberöd/Blentarp, 20/11 20:16 
IBF Veberöd/Blentarp, 05/11 21:31 
IBF Veberöd/Blentarp, 05/09 18:18 
IBF Veberöd/Blentarp, 27/08 19:01 
IBF Veberöd/Blentarp, 07/04 08:46 
IBF Veberöd/Blentarp, 29/03 12:51 
 
Huvudsponsor
Sponsorer