SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i IBF Veberöd/Blentarp
BLI MEDLEM
Sportlotten!
2023-11-20 20:16

Hej! Nu denna veckan så samlar vi in alla Sportlotter som lämnas till ansvarig ledare i eran grupp. Passar bra att lämna dom på Tisdagsträningen, om ni inte skulle kunna det medd ansvarig ledare. Sedan planerar vi för vidare försäljning på Julskyltningen och i veckorna fram till Jul. Så gör ett sista försäljning försök nu. /Jonas

Hej alla!
2023-11-05 21:31

Nu är säsongerna igång och det är full rulle på matcher träningar mm. Tom fotografering på Tisd Enl schema som gått ut. Matchkläder skall vara på då. Hoppas att alla kan då. Vi har delat ut Sportlotten och sålt den i några veckor nu. Hoppas att det går bra? Återkoppla gärna till tränarna/lottansvarig i er grupp om ni har fler kvar eller behöver några till. Vårat mål är att alla lotter skall vara sålda till Jul(1000st). Skulle det vara fler kvar efter Julskyltningen den 3/12 så kommer vi göra ett veckoschema fram till Jul för alla träningsgrupper att stå o sälja utanför Coop mm. Tillsammans skall vi nog klara detta. Sen vill jag även premiera alla ledare/tränare o föräldrar mm som ställer upp o hjälper till med allt som behövs för att allt skall flyta på. Var aldrig rädd att fråga om det finns nått man kan hjälpa till med. Ju fler desto bättre! Nu kör vi fram till Jul!                                                                       / Jonas

Nyheter 23/24
2023-09-05 18:18

Precis som att alla andra branscher digitaliseras så gör vi nu också det!
Nu börjar vi använda den senaste versionen av SportAdmin – ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet.
För dig som medlem innebär det att du kan betala med fyra nya digitala betalningsmetoder i samarbete med Qvickly, för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. Dessutom innebär det en minskad manuell administration för oss som förening.
De betalningsmöjligheter vi erbjuder är:
• Kortbetalning
• Swish
• Fakturabetalning*
• Delbetalning*
* vid faktura- eller delbetalning kommer det att tas en lätt kreditupplysning. Detta är en standardkontroll och ingenting som påverkar din kreditvärdighet.
Administrationsavgift
Med ett uppdaterat administrationssystem och via de nya digitala betalningsmetoder vi erbjuder, tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr – för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration.
Vad innebär det för föreningen?
Processen blir mer eller mindre helt automatiserad, och vi kan erbjuda fler betalsätt än tidigare.
Vi frigör många timmar från våra kanslister/administratörer som tidigare gått åt att manuellt registrera och bocka av fakturor. Den delen sköts nu helt automatiskt i SportAdmin och tillsammans med vår betalpartner Qvickly. Det gör att vi istället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill -att utveckla föreningen. Den administrativa avgiften ger oss helt enkelt mer tid.
Vad innebär det för mig som medlem?
För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. Du får tillgång till MedlemsAppen där du har ditt, eller ditt barns, lags aktiviteter, kalender, kallelser, utskick mm. Du kan anmäla om du behöver skjuts eller har plats i din bil genom funktionen Samåkning. Du kan i förväg meddela om du eller ditt barn är kommer på träningen genom funktionen Förhandsrapportera. Du får ditt medlemskort digitalt i appen och ser även dina betalningar, erbjudanden från föreningen, samt mycket, mycket mer.
Administrationsavgiften är det som gör ovanstående möjligt och pengarna går därmed indirekt tillbaka in i VB97 och i vår verksamhet. Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, om du inte redan gjort det!   Med vänlig hälsning, Styrelsen VB97!

Träningstart!
2023-08-27 19:01

Tisdagen den 29/8 drar innebandy säsongen igång igen i Svalebohallen i Veberöd.
Kl. 17.00-18.15 startar åldern 14/15
Kl. 18.20-19.30 startar åldern 12/13
Kl. 19.30-21.00 startar åldern 09/10.
A-Laget Kl 21:00-22:00. Söndagen den 3/9 klockan 9.30 kommer även barn födda 16/17 att starta upp sin träning för säsongen. 
Vill man komma och prova på så får man testa tre gånger innan man bestämmer sig om man vill fortsätta.

Välkomna hälsar VB97! 

 

Glad Påsk
2023-04-07 08:46

Hej! Då är det Äntligen lite vår i luften och Påsken har kommit. Serierna är slut o det väntar endast lite cuper o träningsmatcher kvar för våra ungdomslag. Två viktiga arrangemang har vi kvar i hallen. Skånemästerskapen för motion den 15/4 hela dagen och Valborgscupen sen 30/4 för 14/15. All hjälp till dessa arrangemang behövs för att göra det proffsigt och bra. Tveka inte! Anmäl er att hjälpa till! Allt från Kiosk till sekretariat eller bara en Crew. All hjälp uppskattas. Jag önskar alla ledare,spelare,föräldrar mm en riktigt Glad Påsk!                                                                       Ps: Anmäl er hjälp till Jonas el Conny

Spelarutveckling
2023-03-29 12:51

https://innebandy.se/skane/utbildningar Anmälan till spelarutveckling ligger ute. Sista anmälningsdag 31/3.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
PF 09/10, 13/08 18:00 
PF 09/10, 13/08 17:55 
PF12/13, 14/03 09:12 
PF12/13, 12/03 20:08 
 
Huvudsponsor
Sponsorer