SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Verksamhetsplan


Innebandyföreningen Veberöd/Blentarp 97


Vision:  

Vår vision är att ha ett ungdomslag i varje åldersklass och att hjälpa till att utveckla innebandyn i Skåne genom att ha utbildade ledare, domare och spelare.


Föreningens uppgift: 

Vi ser som vår uppgift att aktivt arbeta mot droger och att ge ungdomar ett val till fritidssysselsättning och leva ett socialt och aktivt liv. 


Verksamhetsidé: 

VB 97:s verksamhets idé är att stärka varumärket innebandy i byn och i Skåne. 


Nyckelord: 

Våra medlemmar skall kunna säga att de står för att de känner att de utvecklas, blir utmanade och att de har roligt i samband med VB 97:s arrangemang. 

Vi skall aktivt arbeta för att våra ledare och spelare hela tiden får nya möjligheter att utvecklas genom utbildningar/träningar och tränarträffar/läger. Grundtanken i allt vi gör är att det skall vara roligt och därmed förstärker vi ”vi-känslan” i föreningen. 


Utveckling: 

VB 97 har som mål att ständigt utvecklas vare sig det gäller arrangemang, sponsorverksamhet eller ungdomsverksamhet. VB 97 kommer att arbeta fram en ”röd tråd” som skall användas som stöd i vår ungdomsverksamhet för framför allt ledarna. Styrelsen skall aktivt arbeta för att effektivisera föreningen och sitt sätt att arbeta.

 
Huvudsponsor
Sponsorer