Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Verksamhetsplan


Innebandyföreningen Veberöd/Blentarp 97


Vision:  

Vår vision är att ha ett ungdomslag i varje åldersklass och att hjälpa till att utveckla innebandyn i Skåne genom att ha utbildade ledare, domare och spelare.


Föreningens uppgift: 

Vi ser som vår uppgift att aktivt arbeta mot droger och att ge ungdomar ett val till fritidssysselsättning och leva ett socialt och aktivt liv. 


Verksamhetsidé: 

VB 97:s verksamhets idé är att stärka varumärket innebandy i byn och i Skåne. 


Nyckelord: 

Våra medlemmar skall kunna säga att de står för att de känner att de utvecklas, blir utmanade och att de har roligt i samband med VB 97:s arrangemang. 

Vi skall aktivt arbeta för att våra ledare och spelare hela tiden får nya möjligheter att utvecklas genom utbildningar/träningar och tränarträffar/läger. Grundtanken i allt vi gör är att det skall vara roligt och därmed förstärker vi ”vi-känslan” i föreningen. 


Utveckling: 

VB 97 har som mål att ständigt utvecklas vare sig det gäller arrangemang, sponsorverksamhet eller ungdomsverksamhet. VB 97 kommer att arbeta fram en ”röd tråd” som skall användas som stöd i vår ungdomsverksamhet för framför allt ledarna. Styrelsen skall aktivt arbeta för att effektivisera föreningen och sitt sätt att arbeta.

 
Huvudsponsor
Sponsorer