Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Stötta föreningen - köp kryddor!
2020-05-19 18:18
Tråkiga tider med begränsade träningar. Mycket är sig inte likt. Osäkerheten om hur sommaren och semestern blir är också stor. Något som många kommer göra i större utsträckning om bara vädret är med oss är att GRILLA! Vi säljer under ett par veckors tid Spicy Dreams fina sortiment på kryddor och såser mm. Gå gärna in och kika och beställ och stötta på så vis klubben med lite intäkter. Vi kommer lägga ordern längre fram, kan du inte vänta på grejerna så får du betala portot själv. 

https://www.spicydream.se/s/TCOVJLY-COXDAE

Tack på förhand! 

/Styrelsen
Inställda träningar
2020-04-26 21:31
Hej! Då läget inte förändrats ngt så är alla inomhusträningar inställda tillsvidare. Men jag uppmanar er att hålla kontakten med era lag. Och göra ngt kul eller ha utomhusträning. Är det ngt ni behöver för att utföra det så hör av er så löser vi det. Med vänlig hälsning, Jonas
Köp Digitala Bingolotter!
2020-04-12 10:13
Stöd ungdomarna/barnen i VB97! Följ länken. https://www.bingolotto.se/bingolotter?customerId=25001833
All träning ställs in
2020-03-27 19:29

Regeringen kom tidigare idag med nya restriktioner där man inte tillåter folksamlingar på över 50 personer. Baserat på det så har styrelsen i VB97 fattat ett beslut att ställa in alla träningar för samtliga lag från och med idag fredag 27:e mars och fram till och med vecka 17. Det går snabbt med olika beslut och förhoppningsvis kan vi återuppta träningen igen vecka 18 men det är inget vi kan ge besked på nu och vi följer utvecklingen i samhället noga. 


Det finns inga regler som säger nej till spontanidrott så vi uppmuntrar alla till att vara aktiva under lite mer försiktiga former. 


Tills vi ses igen uppmanar vi våra medlemmar med familjer att vara rädda om varandra och tänk på alla hygien- samt allmänna rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.


/Styrelsen VB97

Ny information ang Coronaviruset
2020-03-13 15:40
Igårkväll kom nya riktlinjer angående Coronavirusets framfart. Skånes innebandyförbund går på rekommendationer från Svenska innebandyförbundet samt RF att tävlingssäsongen (serie samt poolspel) för barn och ungdomar är över. Seniorspel fortsätter enligt tidigare spelschema dock med besökarantalsbegränsningar. Beslut om det blir spel i Skånemästerskapen avgörs inom den närmaste tiden. De lag som är anmälda till cuper får helt enkelt avvakta och följa utvecklingen vidare. Angående att träna så är det upp till varje lag att träna vidare med hänsyn till Hälsomyndighetens rekommendationer gällande smittspridning. 
Information kring Coronaviruset
2020-03-12 20:01

Information om Coronaviruset


IBF Veberöd/Blentarp 97 följer utvecklingen av åtgärderna för att förhindra spridandet av viruset som ger Convid-19 infektion. I dagsläget finns inget beslut eller rekommendation att ställa in säsongen för ungdomsmatcher men vi skall ända ta hänsyn och agera för att minska risken för att sprida smitta. Skulle nya direktiv komma från Sveriges eller Skånes innebandyförbund kommer vi att följa dem.

För vår verksamhet uppmanar vi till följande:


Symptom:

Om man känner sig det minsta sjuk med förkylningssymtom skall man inte komma på aktivitet i idrottshallen eller till någon annan verksamhet arrangerad av oss. Samma råd har getts för alla skolor och förskolor i Lunds kommun. Alla uppmanas följa rekommendationer som hemmavistelse pga resor i utlandet som ges av Folkhälsomyndigheten.


Hälsningar:

Vi hälsar på motståndare, domare och ledare utan att skaka hand. Efter match kan man tacka motståndare genom att ställa upp på linje som man ”gjorde förr” och tacka motståndare och domare med en applåd. Kom överens med motståndarna hur ni vill göra i respektive lag.


Vattenflaskor:

Alla hanterar sin egen vattenflaska från fyllnad till drickande, dela inte flaska med varandra. Har man glömt fylla flaskan får man vara utan. Drick inte direkt ur kranarna.


Hygien, kost och vila:

En god hygien är viktigt för att undvika infektioner så duscha så snart som möjligt efter träning. Dela inte handdukar eller schampoflaskor. Tvätta händerna ofta och tvätta träningskläder efter varje träning.

Efter match och träning är kroppen extra mottaglig för infektioner så inta gärna ett återhämtningsmål efteråt för att stärka immunförsvaret. Och givetvis vila när tillfälle ges, en utvilad kropp är en stark kropp.


Generellt och inte bara inom vår verksamhet:

Iakttag försiktighet och undvik onödig kroppskontakt. Respektera de som är oroliga och inte vill delta i verksamheten. Drabbas inte av panik då panik och rädsla leder till icke rationella beteenden vilket inte är önskvärt. För vidare information hänvisar vi till Folkhälsomyndigheten:


https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/smittsamma-sjukdomar/coronavirus/

samt Skånesinnebandyförbund:


https://www.innebandy.se/inlaegg/lista/information-gallande-coronaviruset/


Läget kan förändras snabbt då vi vet att RF hade möte idag 12:e mars så vi inväntar ny information och nya förhållningsregler.

/Styrelsen VB 97

12 mars 2020

Nyheter från våra lag
P/F 09/10, 15/03 09:44 
PF12/13, 14/03 09:12 
PF12/13, 12/03 20:08 
P/F 09/10, 12/03 20:06 
 
Huvudsponsor
Sponsorer